JORDANIë BBQ

JORDANIë BBQ Jordanië BBQ

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Jordanië BBQ. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 14:08 Levering OK. Maar... Taai en aangebrand vlees. Weggegooid geld. Niet voor herhaling vatbaar !
2 apr 2022 om 16:39 een halve tomaat en een halve ui niet eens geschilt. Geen sla. dus veel smaak zat er niet in ! vlees was droog en taai Waste of money
12 mrt 2022 om 8:47 voor de eerste keer besteld, eten was super lekker en de bezorging was mooi op tijd met wat aangegeven was. Zeker een aanrader!!
27 feb 2022 om 5:26 Levering stipt op tijd en heel vriendelijk persoon , ik had mixed grill besteld en echt was er gelijk opgemeten , een halve tomaat , halve ui , een gesnipperde sjalot en klein beetje sla dus veel smaak zat er niet in ! vlees was droog en taai,jammer
3 feb 2022 om 12:02 In één woord: geweldig!! We hebben heerlijk gegeten. -Het eten was nog goed warm bij de bezorging. - Gegrilde kip, Mix BBQ schotel en de Kebab zijn een echte aanrader! -Uiterst vriendelijke mensen.
20 dec 2021 om 5:36 Meer dan 1u moeten wachten op mijn bestelling!! Eten was zeer slecht en lijkt niet op kebab!! Geen drankje gekregen terwijl ik deze wel had besteld!
11 nov 2021 om 21:48 Super!
2 nov 2021 om 21:40 Eten is heel goed en dat voor de prijs dat ze vragen, heel maatschappelijk. Bezorgtijd is uitstekend en als het ietske later is is dat wel te verstaan want ik hou rekening mee dat er volk kan zitten
12 okt 2021 om 10:49 Stokbrood met slecht vlees die niet eens lijkt opt kebab, slechtste eten die ik ooit heb gegeten!
5 okt 2021 om 21:31 Prijs kwaliteit ondermaats en ook nog koud
2 okt 2021 om 22:27 Op de app weinig uitleg over de maaltijden. Broodje kebab smaakte naar look en het vlees was niet echt lekker. Ik had geen looksaus besteld. De broodjes waren hard en het was gewoon stokbrood. Bezorging duurde lang en eten was koud. Weinig frietjes.
2 okt 2021 om 20:01 Veel te laat (ruim 45 minuten) ijskoud eten en behoorlijk karig! Volgende keer krijg je een "mooi cadeau", er zal geen volgende keer komen, zonde van het geld! Geen aanrader!