JORDANIë BBQ

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Jordanië BBQ. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 0:02 Eten was aangebrand
6 aug 2022 om 19:36 Niet wat ik gedacht had voor die prijs Drie getwirtelde "kebab" Halve ui en tomaat geroosterd tussen 2 plakjes brood.. That's it.
25 jun 2022 om 15:28 Top super lekker
12 jun 2022 om 9:54 We hebben voor de zoveelste keer besteld en het was héérlijk!!
7 jun 2022 om 13:41 Beste (echte) kebab in Ieper! Altijd vers en op tijd.
17 mei 2022 om 14:08 Levering OK. Maar... Taai en aangebrand vlees. Weggegooid geld. Niet voor herhaling vatbaar !
2 apr 2022 om 16:39 een halve tomaat en een halve ui niet eens geschilt. Geen sla. dus veel smaak zat er niet in ! vlees was droog en taai Waste of money
12 mrt 2022 om 8:47 voor de eerste keer besteld, eten was super lekker en de bezorging was mooi op tijd met wat aangegeven was. Zeker een aanrader!!
27 feb 2022 om 5:26 Levering stipt op tijd en heel vriendelijk persoon , ik had mixed grill besteld en echt was er gelijk opgemeten , een halve tomaat , halve ui , een gesnipperde sjalot en klein beetje sla dus veel smaak zat er niet in ! vlees was droog en taai,jammer
3 feb 2022 om 12:02 In één woord: geweldig!! We hebben heerlijk gegeten. -Het eten was nog goed warm bij de bezorging. - Gegrilde kip, Mix BBQ schotel en de Kebab zijn een echte aanrader! -Uiterst vriendelijke mensen.
20 dec 2021 om 5:36 Meer dan 1u moeten wachten op mijn bestelling!! Eten was zeer slecht en lijkt niet op kebab!! Geen drankje gekregen terwijl ik deze wel had besteld!
11 nov 2021 om 21:48 Super!